'Mourinho kan 72 miljoen euro gaan verdienen'

'Mourinho kan 72 miljoen euro gaan verdienen'
12 Oktober 2017 09:23
© ProShots

Oefenmeester José Mourinho heeft het nu al even voor het zeggen bij Manchester United en eigenlijk doet hij het wel heel erg goed op Old Trafford. Dat vindt ook de clubleiding van de Red Devils en volgens The Sun hebben de directeurs in Manchester de markante Portugees een contractvoorstel voorgeschoteld.

The Special One kan bijtekenen bij zijn werkgever en als hij hiertoe besluit dan gaat hij in vijf jaar tijd 72 miljoen euro verdienen, wat dus neerkomt op een jaarsalaris van 14,4 miljoen euro. Mourinho's huidige contract bij United loopt door tot medio 2019, maar hij heeft al een paar keer laten doorschemeren dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Premier League-grootmacht. De verwachting is dan ook dat hij zal bijtekenen in de nabije toekomst.

In de afgelopen transferzomer kocht United spelers als Nemanja Matic, Romelu Lukaku en Victor Lindelöf voor veel geld en hoogstwaarschijnlijk gaan de Engelsen de komende periode wel door met spenderen. Antoine Griezmann wordt genoemd bij de Red Devils, evenals Gareth Bale van Real Madrid.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.