Van Geel fileert KNVB: 'Ze begrijpen er niets van'

Van Geel fileert KNVB: 'Ze begrijpen er niets van'
12 Oktober 2017 13:50
© ProShots

Het tweede elftal van Feyenoord is nooit toegetreden tot de zogenaamde voetbal piramide van de KNVB. Technisch directeur Martin van Geel staat nog altijd achter die keuze en stelt dat het nu al te laat is om alsnog toe te treden.

"De KNVB wil ons in de Hoofdklasse laten instromen. Dat gaat niet gebeuren. Dan moet je even door de zure appel heen bijten, zeggen ze in Zeist. Ik denk dat ze er niets van begrijpen. Jong AZ en Jong Ajax nemen geen supporters mee, maar dit is Feyenoord. Onze fans kennende willen die daar ook bij zijn. We worden bijna gedwongen en straks moeten we misschien wel. Dan moeten we in 2019 met frisse tegenzin de Jupiler League in. Daaronder is niet bespreekbaar", vertelt hij aan Voetbal International.

Het mooiste scenario noemt Van Geel: "Dat die hele piramide instort. Dat de clubs het terugfluiten. Dat we met zijn allen teruggaan naar de maandag. Zolang dat niet gebeurt, gaan we hier voor de op één na beste oplossing. Die is, naast de veertien duels tegen andere beloftenteams, wedstrijden om de Premier League International Cup en de Youth League die voor nog meer duels op niveau zorgen. En verder het tijdelijk verhuren van spelers."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over