Bayern-trainer somt op: 'Cruijff, Van Basten, Robben...'

Bayern-trainer somt op: 'Cruijff, Van Basten, Robben...'
12 Oktober 2017 13:42
© ProShots

Jupp Heynckes, de nieuwe trainer van Bayern München, is lyrisch over Arjen Robben. De aanvaller van de Duitse ploeg speelde dinsdagavond zijn laatste interland namens het Nederlands elftal en volgens Heynckes is Robben één van de grootste Nederlandse spelers ooit.

"Nederland heeft grote voetballers voortgebracht, zoals Johan Cruijff, Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard", wordt de oefenmeester door Voetbal International geciteerd. "Ik denk dat Arjen in dat rijtje past. Hij is voor Nederland net zo'n buitengewone speler geweest."

"Hij is een prof zoals je die maar zelden tegenkomt. Hij heeft een eigen motivatie die slechts zeer weinigen is gegeven. Hij kan dit en volgend seizoen nog op een zeer hoog niveau spelen", besluit de oefenmeester zijn lofzang.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +687 12 Oct 2017 om 13:51 Rang: Vice-aanvoerder
    Als je de rest van het team ziet, wat er verder nog in NL speelt en aankomt, dan zie je pas hoe NIET overdreven dit is. Hoe zeldzaam zo iemand als Robben is. Kluivert had ik er misschien ook nog wel bijgeschaard. En dan heb je het alleen over de aanvallers.